Vår personal

 På Lekstugan har vi erfaren och kompetent personal som ständigt arbetar med barnet i fokus och i nära kontakt med föräldragruppen! Vi har också regelbundna och duktiga vikarier i verksamheten.

Personalgruppen

På Lekstugan arbetar fyra pedagoger heltid i barngruppen, två barnskötare och två legitimerade förskollärare. Vi har också hjälp av en pedagog/kökspersonal som kombinerar sitt arbete i köket med tid i barngruppen. Flera av våra pedagoger har arbetat hos oss i många år och arbetslaget har en bred kompetens. Regelbunden kompetensutveckling, pedagogisk handledning samt planerings- och utvärderingsdagar är självklarheter på vår förskola för att driva och vidareutveckla vårt systematiska kvalitetsarbete.

Styrdokument

På Lekstugan håller vi oss väl uppdaterade med förskolans styrdokument och arbetar aktivt med våra handlingsplaner och interna rutiner. Personalgruppen har också nära kontakt med föräldragruppen och med kooperativets demokratiskt valda styrelse. Vi arbetar också för att ha fasta vikarier för barnens trygghet.

Här kan du ladda ner Lekstugans Likabehandlingsplan.

 

Vill du arbeta hos oss?

Just nu har vi inga lediga tjänster men vi tar gärna in vikarieansökningar. Är du intresserad av att bli en del av vårt arbetslag? Hör av dig till förskolechefen med en intresseanmälan.

Föräldrakooperativet Lekstugan i Lunden

Lundgatan 8, Göteborg

forskolechef@fklekstugan.se

0709-90 55 86

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now